Coaching-Training-Clinics

Als coach/trainer ben ik al ruim 25 jaar actief. Na aantal jaren geleden gestopt te zijn als actief triatleet, volledig overgaan op het aabieden van Coaching & Training. Zelf nog steeds marathonloper/trailrunner en daardoor ondertussen al op wat mooie plekken op de wereld geweest. Nieuwe uitdagingen staan op het programma, want zelf hardlopen/trailrunnen is het mooiste wat er is.

In de afgelopen jaren begeleidde ik al vele atleten op weg naar hun (eerste) marathon/triathlon) uitdaging(en). In 2018 bijvoorbeeld een groep van 30 man/vrouw, die onder andere aan de start stonden bij Marathon Berlijn. Zelf ook maar meegedaan, want als je er toch bent…

Bedrijfsclinics of persoonlijke begeleiding van start tot finish, kan ook.
Voor KNGF aantal keer clinics verzorgt voor deelname aan de Dam tot Damloop.
De werknemers van KNAUF die mee wilden doen aan de Singelloop Utrecht hebben dat 2 jaar op rij succesvol volbracht. Ook de atleten van Hilverda Florist wilden goed getraind aan de start staan van de Dam tot Damloop, en na een intensief traject zijn ze allemaal tevreden met het resultaat gefinished.
Voor een groep regionale triatleten verzorg ik de complete trainingschema’s, doen we maandelijkse zwemtechniektrainingen in najaar tot voorjaar, en vanaf het voorjaar wekelijkse buitenwatertrainingen. Alles afgestemd op wat de wensen, budget en mogelijkheden zijn.
Daarnaast organiseer ik regelmatig ZoladZ-testen, Maximaaltesten, en koppeltrainingen (fietsen/lopen).

Tot medio 2020 loopgroepen op locatie training gegeven.
O.a. voor Stichting We Run The City, en was daar actief met de groep in Hoofddorp.

Wil jij op een effectieve wijze begeleid worden, individueel of met een groep, op weg
naar jouw/jullie uitdaging, neem dan contact met mij op.

Lees ook de testimonials van aantal door mij begeleidde atleten.

Meer als hobby al jaren als speaker bij voornamelijk triathlonwedstrijden aanwezig.
O.a. Zeewolde Endurance, Vrouwentriathlon, Tri-Hard series, Triathlon Utrecht, en de Gelreman
Alles begon destijds Triathlon Aalsmeer waar ik tot 2011 in de organisatie gezeten heb.

Algemene voorwaarden >>

 

Individuele coaching en training

Ben je een beginnende of een gevorderde hardloper/triatleet? Wil je gaan trainen voor je eerste, een specifieke hardloopwedstrijd of een triathlon? Weet je niet goed hoe je e.e.a. aan moet pakken?

 

Groep coaching en training

Met je bedrijf gezamenlijk naar een (hardloop)wedstrijd toe trainen?
Voorbeelden als de Dam tot Damloop, de Halve van Egmond of wordt het een van de vele virtuele runs die we de komende tijd veelvuldig gehouden zien worden.

 

Het vervolg, hoe werkt het?

Stuur het inschrijfformulier per email met jouw gegevens, doel van de begeleiding en motivatie waarvoor je begeleiding nodig hebt. We maken een eerste afspraak. Dat kan persoonlijk, telefonisch of digitaal om kennis te maken.


Lees meer


Lees meer


Lees meer