Algemene voorwaarden

  • Deelname aan trainingen of clinics van Enduro SportZ Coaching & Training is op eigen risico.
  • De (ingehuurde) trainer van Enduro SportZ Coaching & Training, zal voor een maximale veiligheid tijdens de training of clinics zorgen, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele blessures of ongemakken opgelopen tijdens de trainingen, clinics of andere evenementen.
  • Het opvolgen van adviezen en tips die gegeven zijn zijn ook voor eigen risico buiten of na de gevolgde trainingen of clinics.
  • Het afgesproken bedrag voor training(en) of clinic(s) dient geboekt te worden via de Enduro SportZ App. Dat kan door middel van Ideal betaling vooraf of achteraf via factuur.
    Vooruitbetaling is bij sommige type trainingen of strippenkaarten verplicht.
  • Enduro SportZ Coaching & Training behoudt het recht een training of clinic bij bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling of weersomstandigheden te annuleren. Er zal dan in overleg naar een alternatieve datum/tijdstip/locatie worden gezocht. Lukt dit onverhoopt niet dan worden vooruit betaalde gelden binnen vijf werkdagen dagen weer teruggestort op de rekening van de betaler.
    Vooral in verband met slechte weersomstandigheden, bv. onweer, storm, sneeuw of ijzel kunnen geplande trainingsactiviteiten worden afgelast.
  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste of niet uitgekomen voorspelling waarbij met codes Oranje en Rood geadviseerd is om bepaalde activiteiten niet uit te voeren. Indien de veiligheid van de deelnemers in het geding komt, nemen wij zo vroegtijdig als mogelijk is bekend dat training of activiteit geen doorgang zal hebben.